Bra start på dagen.

Publicerad 2012-11-24 14:52:30 i Allmänt,

Visseligen vaknade jag kl två på eftermiddagen idag. Men lyckades trycka i mig en macka relativt tidigt. Det har alltid varit mitt problem. Det här med att man ska äta frukost, för jag är sällan eller aldrig hungrig på morgonen/när jag precis vaknat. Nästan tvärtom, blir illamående av att tänka på att äta när jag är nyvaken och det kan hålla i sig i flera timmar.
Men idag hade jag ju fortfarande mina hembakade tekakor på spisen så det var bara att ta en och gluffsa i mig.

Nu ska jag sitta här och slöa, för min förkylning har inte gett sig än och strapatsen att gå ut med båda hundarna + 4 st soppåsar, appropå det måste jag bli bättre på att ta ut soporna, tog lite av energin jag hade lyckats samla på mig. Speciellt då Sankari lyckades få syn på en stor fin Grand Danios och vägrade sluta skälla. Men men, ett problem jag får ta itu med någon annan gång.

Nöjd

Publicerad 2012-11-23 18:27:00 i Allmänt,

Så, nu får jag vara nöjd för stunden.. Antar att kommentarsfältet är nästa sak att ge sig på.. men det får vänta tils någon annan dag.

Utöver pillandet med layoutenhar jag även bakat tekakor med russin och kokat passionsfrukt/svartvinbärssaft. Resultatet blev strålande även fast jag gjorde det mesta på "känn". Hela 40 st tekakor fick jag ut från degen.. Underbart! Så ikväll ska här mysas med té, tekakor och kanske lite saft!

Leker med layouten

Publicerad 2012-11-23 15:08:18 i Allmänt,

Cuz i'm fab like that!
Ny header och lite pjoxande med texten.. Nu är det bara den ytterst fula menyn här till höger som ska få sig en omgång! Enda problemet är att stilmallen ser ut som om någon kört runt i den med en stavmixer, så hittar inte det jag behöver hitta! Bajs.

Nystart med nytt syfte!

Publicerad 2012-11-23 12:55:35 i Allmänt,

Tänkte återuppliva denna blogg nu när jag forhoppningsvis kommer ha något vettigt att blogg om.
Som vi redan konstaterat är jag verkligen inte blogg-typen. Jag känner inget behov av att uppdatera en blogg med inlägg med vad jag gör flera gånger om dagen, för ärligt talat gör jag nästan inget alls. Och det reluterar uppenbarligen i att bloggen står still.

Men nu har jag fått ett underbart besked och detta kommer leda till en helt ny livsstil för mig vilket jag tror kan intressera andra att faktiskt läsa denna blogg. Även om dessa "andra" bara rör sig om min egna familj och nära vänner. Haha.

Vad beskedet är kommer jag berätta om i ett annat inlägg, för det kan nog bli ganska långt och jag tycker det förtjänar ett eget inlägg. Så ja. Detta var allt för nu. Kommer kanske en liten presentation om mig senare också.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela