Drömplaner?

Publicerad 2013-08-04 20:43:26 i Allmänt,

Jag har den senaste tiden blivit riktigt intresserad av att hålla på med kanin-uppfödning för produktion (kött & skin) så har spenderat lite väl mycket tid på olika forum för att läsa på om hela proceduren. Detta har lett till att jag nu ganska seriöst planerar att skaffa mig en liten kaningård när jag har ordnat upp mitt liv. Jag vill dock inte ha det hur somhelst utan jag ska i så fall bo så att kaninerna kan ha stora ytor och möjlighet till ett bra och friskt liv.

Jag har alltid haft intresse för djur i alla dess former så detta har ganska naturligt även gått över till ett intresse för avel, genetik och allt vad det innebär. Sen har jag på senare år även blivit väldigt intresserad av taxidermi, även om det inte är något jag skulle vilja hålla på med. Men som en kombination har nu alltså ett nytt intresse för köttproduktion blommat upp och kanin känns som det perfekta djuret för mitt intresse. Jag vill kunna försäkra mig om att köttet jag äter kommer från friska och lyckliga djur som levt ett bra liv men inte behöva driva en hel bondgård bara för det.

Men som sagt, detta är inget jag kommer sätta i verket bara hipp som happ, utan jag vill bo på ett sätt så att jag kan ha kaninerna utanför fönstret men med tillräckligt stor yta för att känna mig bekväm med hur jag håller mina djur.

Något som iaf tåls att fundera vidare på.

Det ser ljust ut igen!

Publicerad 2013-08-04 13:28:14 i Allmänt,

Hmm, ja. Som jag tidigare har konstaterat är jag verkligen inte bloggtypen. Men tänkte slänga in ett litet inlägg här nu eftersom jag har något halvintressant att berätta. Kanske tom blir ett par stycken inlägg idag. Haha.

Detta är nu tredje dagen som jag tar Cipralex. Jag vet att det är för tidigt för att kunna ge resultat efter bara 3 dagar, men vill ändå påstå att jag känner en positiv förändring i mitt humör.

Den senaste tiden, från någon gång innan midsommar, har jag varit väldigt nedstämd med flertal sammanbrott och något suicidala tankegångar som resulterat i en ledsen och orolig Line utan någon glädje. Min vältränad fasad har inte hållt och jag har brytit ihop "in public" vilket är ovanligt för mig.

Men idag är första dagen på länge som jag känner mig lite glad igen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela